Szerverszobák

A felméréstől a koncepció létrehozásán át egészen a kiviteli terv elkészítéséig és annak megvalósításáig számíthat ránk, ezeken felül már a szárazépítés folyamatában is részt veszünk, hogy a hűtéstechnika és az áramkimenetelek is tökéletesen a helyükön legyenek, ezzel is biztosítva a szerverszobák maximális teljesítményét.

SZÜNETMENTES
TÁPEGYSÉGEK

Tápegységeink skálája a 300 VA teljesítménytől egészen a 3200 KVA-ig terjed, így cégünk a kisebb szerverszobáktól egészen a legnagyobb rendszerekig minden elvárást megbízhatóan kielégít. A moduláris rendszernek köszönhetően tápegységeinket könnyen tudjuk alakítani a különböző igényekhez, emellett a korszerű és időtálló li-ion akkumulátor segítségével a ma elérhető legmegbízhatóbb módon biztosítjuk önnek és cégének az áramellátást.

Strukturált
hálózatok

Számítógépes hálózatokon kívül saját IP-telefon rendszerek és video-rendszerek kialakítását is végezzük, melynek köszönhetően információja a legnagyobb biztonságban lesz, hiszen így külső rendszerek nem férnek hozzá sem a hívásokhoz, sem a videokonferenciákhoz. A végpont kiépítést legmegbízhatóbb munkatársainkra bízzuk, ahogyan az intelligens hálózatok, a vezeték nélküli hálózatok és az AV technika kiépítését is.

Biztonságtechnika

Cégünk legfontosabb szempontja a biztonság, ennek megfelelően a legmegbízhatóbb szakembereinkre bízzuk a kamerarendszerek, a riasztórendszerek, a beléptető-rendszerek, a tűzjelző- rendszerek és az oltórendszerek felszerelését, beüzemelését és azok karbantartását. A mi érdekünk is, hogy partnereink biztonságát megóvjuk.

Kiegészítő
Tevékenységeink

UPS értékesítés:

A felméréstől a tervezésen át egészen a szerver-szobák kiépítéséig cégünk legfőbb célja, hogy minden téren a legoptimálisabb megoldást nyújtsuk ügyfeleinknek.

UPS szerviz:

Szakképzett csapatunk nemcsak a telepítést, de a szakszerű szervizelést is gyorsan és megbízhatóan végzi, hiszen a legjobb szolgáltatás nyújtásához ez is elengedhetetlen. Meghibásodás esetén az Ön dolga csak annyi, hogy értesít minket, mi pedig a logisztikát, a hardverek cseréjét és azok üzembiztos működésének biztosítását a lehető leggyorsabban biztosítjuk.

UPS bérlés:

Ha csak ideiglenesen van szüksége szünetmentes energiára, cégünk rövid- és hosszútávú bérleti konstrukciókkal áll rendelkezésére, méghozzá egy- és háromfázisú rendszerekkel. A bérleti díj minden üzemeltetést érintő költséget fedez – rejtett költségek nincsenek.

Általunk szervizelt termékek:

  • APC
  • MGE
  • Kstar
  • Huawei
  • Statron

Adat központ:

A legapróbb igényektől a tervezésen át egészen a kivitelezésig.

Tűzvédelmi és biztonságtechnikai renszerek telepítése, üzemeltetése:

Tűzjelző és gázzal oltó rendszerek kiviteli tervezése, szállítása és telepítése hatósági átadással.

Beléptető- és kamerás megfigyelő rendszerek tervezése, üzembe helyezése:

Az általunk telepített rendszerek teljeskörű szervizelése és időszakos karbantartása.

Labortechnikai eszközök kereskedelme és szervizelése:

Laboratóriumát is nyugodtan ránk bízhatja: megbízható kereskedőink és profi szervizcsapatunk nagy hangsúlyt fektet a precíz, minden igényt kielégítő megoldásokra.

Szechenyi terv 2022