Szünetmentes tápegységek

300W-tól több megawatt teljesítményig terjedő tápegységeink révén cégünk rugalmas választást kínál kisebb szerverszobáktól a legnagyobb adatközpontokig, illetve ipari, pénzügyi vagy akár egészségügyi felhasználók számára is. A moduláris rendszerünk lehetővé teszi tápegységeink egyszerű alakítását a különböző igényekhez, míg a korszerű, időtálló lítium-ion akkumulátor rendszerek biztosítják ügyfeleink számára a ma elérhető legmegbízhatóbb áramellátást.

Adatközpont

A helyszíni felméréstől kezdve a koncepció tervek kialakításán át egészen a kiviteli tervek kidolgozásáig és azok megvalósításáig számíthat ránk. Az építés előkészítésétől a szárazépítési folyamatig aktívan részvételt vállalunk, hogy a hűtéstechnikai, erős- és gyengeáramú rendszerek megvalósítása az ügyfél igényeinek maximális kielégítése mellett magas színvonalon valósuljon meg. Az adatközpontok tervezése során kiemelten figyelünk az ügyfelek egyéni igényeire, a maximális teljesítmény biztosítására és a legmodernebb, energiahatékony hűtési megoldások alkalmazására.

Strukturált hálózatok

Az informatikai eszközök fizikai infrastruktúrájának kiépítése mellett a belső, gyengeáramú rendszerek tervezésében és kivitelezésében is aktívan részt veszünk.  Kiemelt figyelmet fordítunk az informatikai rendszerekre, valamint szakértő csapatunk a modern automatizációs rendszerek tervezésében és megvalósításában is segítséget nyújt. Az automatizáló rendszerek tervezésekor figyelembe vesszük az ügyfelek egyedi igényeit és alkalmazzuk a legfejlettebb technológiákat. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy hatékonyan kihasználják az automatizálás előnyeit a rendszerükben, legyen szó energiahatékonyságról vagy biztonságról.

Biztonságtechnika

A biztonság kiemelt fontosságú számunkra, és ennek jegyében az ügyfeleink igényei szerint telepítjük, üzembe helyezzük és karbantartjuk a biztonsági rendszereket, ideértve a kamerarendszereket, riasztórendszereket, beléptető-rendszereket, tűzjelző rendszereket és oltórendszereket is. Az ügyfelek biztonságának szavatolása mellett saját érdekünk is, hogy partnereinket és az általuk használt rendszereket maximálisan védelmezzük.

Szerviz

Mérnökeink karbantartási szolgáltatásokat nyújtanak mind az UPS termékeink, mind az adatközpontok üzemeltetése terén. Szerviz csapatunk több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik, mely a maximális megbízhatóságot garantálja ügyfeleink számára. Szolgáltatásunk magában foglalja a 24-órás ügyeleti szolgáltatást, mely lehetőséget biztosít ügyfeleinknek, hogy bármikor segítséget kérjenek szükség esetén. Ez szavatolja, hogy azonnal kezeljük és megoldjuk az esetlegesen felmerülő problémákat az UPS rendszerek és az adatközpontok folyamatos és megbízható működése érdekében.

További tevékenységeink

A biztonsági áramellátáshoz kapcsolódó további szolgáltatásaink közé tartozik a dízel áramfejlesztők, 24V-48V-os rendszerek, elektromos autótöltők és akkumulátortelepek telepítése, üzemeltetése és karbantartása. A kivitelezésen túl gondoskodunk ezeknek a rendszereknek az üzembe helyezéséről, megfelelő gondozásáról és fenntartásáról, hogy ügyfeleink biztosak lehessenek a biztonsági áramellátás hatékonyságában, a folyamatos, leállás nélküli üzemeltetésben és a hosszú távú megbízható működésében.

Bérlés

A biztonságtechnikai szolgáltatásunk kiegészítéseként vállaljuk a különböző bérleti konstrukciók széles skálájának biztosítását. Ügyfeleink számára elérhetővé teszünk olyan lehetőségeket, amelyek rugalmasan és hatékonyan segítik az áramszünetekre való felkészülést és az üzemszünetek elkerülését.

Szükség esetén szakértő csapatunk helyszíni bejárást és felmérést végez, hogy egyértelművé váljon az ügyfelek egyedi igénye és körülménye. Ezt követően segítünk a megfelelő eszköz kiválasztásában, figyelembe véve az ügyfél áramszünetre való érzékenységét, az igényelt teljesítményt és az egyedi környezeti feltételeket.

Biztonsági áramellátásunk kiterjed szünetmentes tápegységekre, diesel áramfejlesztőkre és mikró adatközpontokra is. Ezek a megoldások nemcsak az otthoni felhasználók alacsony fogyasztási igényeit elégítik ki, hanem megfelelnek az ipari szintű magas fogyasztói igényeknek is. Ezzel biztosítva a megbízható és folyamatos áramellátást a legkülönbözőbb környezetekben és alkalmazási területeken.